Om oss

PSSO AS er en betydelig produsent og leverandør av fysiske sikkerhetsprodukter. Vi tilbyr sikkerhetsutstyr til Forsvaret, Politiet, bilindustrien, dagligvare, butikker, kontorer, skoler, apotek og til privatmarkedet. Vi leverer i dag produkter i hele Norden. PSSO AS er et norsk selskap med norske eiere.

PSSO AS er et fremtidsrettet og innovativt sikkerhetsselskap som innehar høy kompetanse på fysisk sikring. Firmaet ble stiftet i 1991, og har solgt over 120.000 skap i Norge via forhandlere og direktesalg siden vi startet opp i 1991. Vi er bevisste på kvalitet både innen konstruksjon, materiell og låser, noe som gjenspeiles i produktene vi selger i dag.

PSSO AS utvikler kontinuerlig sine produkter og løsninger som gir kunden en optimal utnyttelse av produktene. Dette gjelder innenfor områdene: verdiskap, sikkerhetsskap, serversafer, nøkkelskap, nøkkelautomater, mobiltelefonskap, våpenskap mm. I tillegg utvikler PSSO AS spesialløsninger til Forsvaret og Politiet.

Vi er markedsledende på våpenskap. PSSO AS er også markedsleder på nøkkelautomater for inn/ utlevering av bilnøkler, og nøkkelskap for bilimportørene og forhandlerne. Vi jobber hele tiden med å videreutvikle våre produkter på bakgrunn av tilbakemeldinger fra markedet. På denne måten er produktene våre godt gjennomtenkt med mange små detaljer som styrker kvaliteten på produktene.

R&D på nye og eksisterende produktområder medvirker til at PSSO AS mottar støtte fra Forskningsrådet på prosjekter. Denne støtten har medvirket til at PSSO AS har utviklet flere prosjekter, som i dag sikrer Norge på en betydelig bedre måte enn tidligere. Vi jobber kontinuerlig med nye prosjekter som gir ytterligere økt sikkerhet.

Vi kjører bevisst en grønn linje og er medlem av RENAS. Alle ansatte kjører elbiler eller hybridbiler. Vi prøver i den grad det er mulig å tilrettelegge for optimalisering av materiellforbruk i fabrikkene for å redusere svinn av overskuddsmateriell.

PSSO AS er medlem at Norsk sikkerhetsforening som har som visjon:

Sammen for et tryggere samfunn.

Norsk Sikkerhetsforening skal legge til rette for å skape trygge og gode møteplasser for aktører i sikkerhetssektoren. Foreningen skal fremme synspunkter i sentrale spørsmål om sikkerhet og dermed bidra til å styrke arbeidet med å bygge et tryggere samfunn i Norge.

PSSO AS støtter opp med årlige bidrag til Kirkens Bymisjon og Frelsesarmeen.