Om oss

PSSO AS er et fremtidsrettet sikkerhetsselskap som innehar høy kompetanse på fysisk sikring. Firmaet ble stiftet i 1991, og har solgt over 90.000 skap i Norge via forhandlere og direktesalg. Vi er beviste på kvalitet både innen konstruksjon, materiell, og låser, noe som gjenspeiles i produktene vi selger i dag.

PSSO AS utvikler kontinuerlig sine produkter og løsninger som gir kunden en optimal utnyttelse av produktene. Vi er markedsledende på våpenskap, og jobber hele tiden med å videreutvikle våre produkter på bakgrunn av tilbakemeldinger fra markedet. På denne måten er produktene våre godt gjennomtenkt med mange små detaljer som styrker kvaliteten på produktene.

PSSO AS utvikler i tillegg spesialløsninger til Departementene med Forsvar og Politiet som prioriterte grupper, basert på ønsker de måtte ha innenfor fysisk sikring. Dette relaterer seg til verdiskap, sikkerhetsskap, serversafer, nøkkelskap, mobil telefonskap, våpenskap, containere med NATO sertifisering mm.

Vi utfører service på hvelv, verdiskap, sikkerhetsskap mm, og har et eget datterselskap som står for service av høy kvalitet på låser og dører med høyt sikkerhetsnivå.

PSSO AS ble i 2017 godkjent som lærebedrift.