PSSO har valgt å oppdatere lager og logistikk da vi ser hvor viktig det er å ha kontroll på varene ved mottakk og uttak. Ved å samarbeide med en profosjonell aktør som Ramberg stiller vi den sikkerheten ovenfor våre kunder som vi ønsker.

PSSO har flyttet lager til det nye anlegget hos Ramberg i Sande. Dette anlegget byr på den mest moderne teknologien innenfor lager og logistikk. Varer som blir sendt spores fra det forlater Ramberg til det ankommer kunde. Samtidig er alle varer merket med strekkoder slik at riktig vare til enhver tid blir valgt. Varer kan også bli hentet ved anlegget hvis det er av interesse.

Lageradresse:                                                                                                                                                                                     B.H. Ramberg AS, Orhusveien 1, 3070 Sande

Hentekunder:                                                                                                                                                                                Benytt ringeklokke ved port så får du hjelp derfra.